خرید تخم مرغ
خرید عمده تخم مرغ
جهت اطلاع از آگهی های مرتبط با صنعت طیور و ثبت آگهی مرتبط با صنعت طیور به وب سایت www.javidads.com مراجعه نمایید.
خرید عمده تخم مرغ
رشد ۳۳درصدی تورم تولید محصولات مرغداری در تابستان
تورم تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال گذشته با رشد ۳۳.۶۱ درصدی مواجه شد که تورم گروه مرغ ۲۷.۳۵درصد و تورم گروه تخم مرغ نیز ۵۵.٢٨ درصد است.
به گزارش اقتصاد آنلاین ، شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور (تورم) در تابستان سال ١٣٩٧ به عدد ٣۵۴.۵۵ رسید که ٢٧.۴٨ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) افزایش و ٣٣.۶١ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است. گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٣٠.۵٨ و ٢٣.۶۶ درصدی، افزایش ٢٧.۴٨ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زدهاند.
همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٢٧.٣۵ و ۵۵.٢٨ درصد افزایش، موجب افزایش ٣٣.۶١ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شدهاند. در صد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩۶، معادل ١٩.٣٢ درصد (تورم سالانه) بوده است.
شاخص استانی
بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٧ نشان میدهد که تمام استان های نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش به ترتیب مربوط به استان های گیلان و کردستان با ۵٨.٢٩ و ۵٧.٣۴ درصد می باشد. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشتهاند، به طوری که استان تهران با ٧٧.٢٢ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.
شاخص گروههای اصلی مرغ
در تابستان ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٣٧۶.٧۵ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٣٠.۵٨ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢٧.٣۵ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٢٨.۵۵، ٢٩.٠١ و ٣۶.٧١ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشتهاند. همچنین پولت و مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٣١.۴٧، ٢٣.٩٣ و۴١.٠٢ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل داشته اند.
تخم مرغ
در تابستان ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٠١.۵۶ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٢٣.۶۶ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۵.٢٨ درصد افزایش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفهدار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ١٨.٩٢ و ٢٧.٧٨ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٣٢.۵٧، ٨٠.٢٨ درصد افزایش داشته است.
همچنین در گروه سایر نیز، شاخص کود در تابستان ١٣٩٧ به ٨۴٠.۶٩ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ۵.١٣ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣.٢٠ درصد کاهش یافته است.
منبع: اقتصاد آنلاین