فروش تخم مرغ خوراکی فله ای و بسته بندی
شرکت جاوید ، مجتمع مرغداری با قدمتی بیش از ۴۰ سال و با داشتن ۴ واحد تولیدی در استان قم به عنوان تولید کننده تخم مرغ خوراکی در کشور فعالیت می نماید. شرکت جاوید، سالانه توانایی تولید بیش از ۵۰۰ تن تخم مرغ خوراکی را داراست. شرکت جاوید به عنوان تولید کننده تخم مرغ خوراکی در کشور به دلیل همجواری سالنهای تولیدی با بخشهای بسته بندی بدون نیاز به جمع آوری تخم مرغ از فواصل دور و نزدیک ، توانسته است تازه ترین تخم مرغ خوراکی را با بهترین کیفیت و طعم به دست مصرف کنندگان برساند که این یکی از ویژگی های غیر قابل رقابت شرکت جاوید محسوب میگردد.
تخم مرغ تولیدی
تخم مرغ ها بصورت نیمه اتوماتیک تولید و زیر نظر دامپزشک پس از تایید از نظر عدم وجود بیماریهای مشترک بین انسان و دام توسط دستگاههای تمام اتوماتیک بسته بندی و آماده تولید. می گردد.
کیفیت پوسته تخم مرغ
پوسته از املاح آهک و پورفیرین تشکیل شده است که در حالت تازگی ، شفاف می باشد. حدود ۱۰ تا ۱۱ درصد وزن تخم مرغ را پوسته تشکیل داده که ۹۵ درصد آن کربنات کلسیم است.
بسته بندی تخم مرغ
بسته بندی تخم مرغ تولیدی، با کاهش میزان رد و بدل شدن هوا بین پوسته تخم مرغ و محیط بیرون ، باعث ثبات بیشتر ترکیبات داخلی تخم مرغ و افزایش ارزش تغذیه ای تخم مرغ می شود.
کیفیت سفیده تخم مرغ
لایه شالاز تخم مرغ تولیدی ۳ درصد سفیده، لایه سفید رقیق داخلی حدود ۱۷ درصد سفیده ، لایه سفید غلیظ ۵۷ درصد سفیده و لایه چسبیده به پوسته ۲۳ درصد از سفیده تخم مرغ
کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ
براساس استانداردهای چندگانه معرفی شده ، کیفیت خارجی تخم مرغ های تولیدی مربوط به تمیزی، بافت و شکل آن، در حالیکه کیفیت داخلی مربوط به آلبومین و ویسکوزیته آن می باشد
کیفیت زرده تخم مرغ
وزن زرده نصف وزن سفیده است و ارزش غذایی آن بیش از سفیده است. مواد اصلی جیره نقش بسیار مهمی در تعیین رنگ زرده دارند ، بطوریکه با افزایش پروتئین ذرت مقدار رنگدانه آن افزایش می یابد.