جهت اطلاع از آگهی های مرتبط با صنعت طیور و ثبت آگهی مرتبط با صنعت طیور به وب سایت www.javidads.com مراجعه نمایید.

اطلاعات بیشتر

آیا با خوردن روزی یک تخم‌مرغ از مراجعه به پزشک بی‌نیاز می‌شویم؟

تحقیقی که اخیراً در چین بر روی بیش از نیم‌میلیون نفر انجام گرفته نشان می‌دهد که خوردن روزی یک تخم‌مرغ خطر سکته و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

متخصصان تأکید می‌کنند که مصرف تخم‌مرغ به دلیل خاصیت‌های آن باید در تمام رژیم‌های غذایی سالم گنجانده شود. به نظر می‌رسد ترس از این که خوردن بیش از اندازه تخم‌مرغ برای ما ضرر دارد باید کم‌کم کنار گذاشته شود.

پروفسور نیتا فروهی از دانشگاه کمبریج، در این زمینه می‌گوید: “در تحقیقات مواد‌غذایی می‌توان به محدودیت‌ها و جنبه‌ها و جوانب گوناگونی توجه کرد اما نتیجه نهایی این تحقیق در این مقیاس وسیع که در چین انجام گرفته است نشان می‌دهد حداقل مصرف روزانه یک تخم‌مرغ به افزایش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی ارتباطی ندارد و حتی فوایدی هم برای سلامتی دارد. “

در تحقیقی که در مجله قلب منتشر شده است به سال‌ها اخبار بد در مورد “تخم‌مرغ بیچاره” اشاره شده است، از ترس و نگرانی از سالمونلا تا وحشت و هراس از کلسترول.

بی‌بی‌سی تلاش می‌‌کند موضوع را تقسیم‌بندی کند:

پس چند تا؟

این روزها بیشتر پزشکان خوردن تخم‌مرغ را به عنوان بخشی از تغذیه سالم توصیه می‌کنند. تخم‌مرغ سرشار از مواد مغذی است، مقدار زیادی پروتئین و ویتامین‌های آ، د، ب و ب ۱۲ دارد و حاوی لوتئین و زئاگزانتین است که جلوی آسیب‌های چشم را در سنین بالا می‌گیرد.

دکتر فرانکی فیلیپس، از انجمن رژیم‌غذایی بریتانیا می‌گوید: “خوردن یک یا حتی دو تخم‌مرغ در روز هیچ اشکالی ندارد، مردم نباید از خوردن تخم‌مرغ وحشت داشته باشند. شاید تنها نگرانی این باشد که خوردن بیش از اندازه هر نوع ماده غذایی، بدن را از مواد مغذی خوردنی‌‌های دیگر محروم می‌کند”.

دکتر فیلیپس البته به این نکته اشاره می‌کند که ما معمولاً در تغذیه روزانه خود مقدار زیادی پروتئین مصرف می‌کنیم (توصیه فعلی حدود دو تا سه بار در روز است)، تخم‌مرغ هم سرشار از پروتئین است بنابراین افراط در پروتیئن “ممکن است برای کلیه‌ها مضر باشد و به آنها فشار بیاورد”.

بنیاد قلب بریتانیا در سال ۲۰۰۷ در پرتو شواهد تازه در مورد کلسترول توصیه کرده بود که مصرف تخم‌مرغ را به سه عدد در هفته محدود کنیم.

بنا به توصیه جدید خدمات بهداشت و درمان ملی بریتانیا (ان اچ اس)، درست است که تخم‌مرغ مقداری کلسترول دارد اما چربی‌های اشباع‌شده‌ای که می‌خوریم بیشتر از کلسترول تخم‌مرغ بر کلسترول خون تاثیر می‌گذارد.

به عبارت دیگر، وقتی پای کلسترول به میان بیاید، مشکل تخم‌مرغ نیست، چربی‌های اشباع‌شده است. از این رو بسیار مهم است که تخم‌مرغ را چطور بپزید.

به گفته بنیاد قلب بریتانیا، یک تخم‌مرغ متوسط (۵۸ گرم) حاوی حدود ۴.۶ گرم یعنی حدود یک قاشق چای‌خوری چربی است اما فقط یک چهارم آن چربی اشباع‌شده‌ای است که باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.کره یا سس و خامه حکایت جداگانه‌ای دارند.

منبع خبر: بی بی سی

قیمت تخم مرغ
ثبت رایگان آگهی